skip to Main Content

Mijn website kent volgens een recente onderzoek meer dan 30.000 bezoekers per maand, dus degenen die besluiten om bij mij te adverteren kunnen verzekerd zijn dat hun advertenties door veel mensen bekeken zullen worden. Zolang jouw advertenties bepaalde grenzen niet overtreden, kan je ze plaatsen op mijn website.

Ik werk met een uurtarief als het gaat om adverteerders. Hierbij bied ik twee soorten banners aan, namelijk kleine banners en grote banners. Voor de kleine banners vraag ik naar €50 per uur en voor de grote banners vraag ik naar €90 per uur. Indien je beide soorten banners wilt kan je in aanmerking komen voor een speciale prijs. Ik vind het altijd leuk wanneer mensen beide soorten banners willen, omdat het een teken is dat zij veel vertrouwen hebben in hun product.

Als jij onder de indruk bent van het aantal mensen dat lastiggedrag.nl maandelijks bezoekt en als jij mijn prijzen redelijk vindt, kan je contact opnemen met mij door naar mijn “Contact Mij” pagina te gaan en het contactformulier in te vullen. Verdere informatie vind je op de pagina zelf.

Ik ben blij dat jij deze pagina hebt bezocht en ik hoop dat je contact opneemt met mij, zodat wij een nieuwe zakenrelatie kunnen aangaan. Voor nu doe ik je de groet.

Back To Top