skip to Main Content

Ik zal beginnen met een beetje over mijn achtergrond. Ik heb 15 jaar lang gewerkt als docent en daar kreeg ik flink te maken met kinderen. Enkele van deze kinderen bleken lastig gedrag te tonen, maar ik wist helemaal niet wat ik met zulke kinderen moest doen, totdat ik mijn eigen kinderen kreeg. Twaalf jaar terug kreeg ik mijn eerste kindje, een prachtig meisje dat ik Bianca heb genoemd. Als nieuwe moeder viel het opvoeden van Bianca mij zwaar en het hielp niet dat zij lastig gedrag begon te vertonen voordat ze drie jaar oud werd. Toen Bianca vijf jaar oud werd kon ik niet meer tegen haar lastig gedrag en uiteindelijk besloot ik om haar bij de kinderpsycholoog te brengen. Deze bezoekjes naar de kinderpsycholoog bleken de moeite waard te zijn, want ik kreeg toegang tot heel veel informatie die mij hielp bij het corrigeren van het lastig gedrag bij Bianca.

De informatie en tips die ik kreeg bij de kinderpsycholoog kon ik ook toepassen bij de kinderen die ik doceer en dat heeft me eindelijk geholpen met de kinderen die lastig gedrag toonden. Veel ouders en andere docenten vroegen mij wat ik heb gedaan om deze kinderen goed te laten gedragen en ik vond het fijn om mijn tips en trucs te delen met hen. Op den duur wilde ik mijn kennis delen met veel meer mensen, omdat het bleek dat lastig gedrag door veel meer kinderen werd vertoond. Toen besloot ik een website te beginnen, zodat een heleboel mensen makkelijk toegang konden krijgen tot mijn kennis en tips omtrent lastig gedrag bij kinderen.

Vandaag kan je heel wat artikelen lezen die veel informatie bieden over lastig gedrag bij kinderen. Zo kan je leren wat de oorzaken zijn van dit gedrag, hoe je het kan voorkomen, wat de signalen ervan zijn, hoe je het kan corrigeren en nog veel meer. Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je contact opnemen met mij. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken over het probleem van lastig gedrag bij kinderen en hoe zij dit kunnen aanpakken, dus interactie met een ieder verwelkom ik graag.

Veel mensen gaan ervan uit dat lastig gedrag bij kinderen een normale verschijnsel is en deze mensen doen dan geen moeite om dit gedrag te corrigeren, maar door middel van de informatie die op deze website beschikbaar is kan een ieder zijn of haar kind dat lastig gedrag vertoont corrigeren. Ik help een ieder graag en ik zal niet stoppen totdat iedereen op de wereld over alle informatie beschikt die nodig is om lastig gedrag bij kinderen aan te pakken. Dat is misschien wat overdreven, maar ik probeer naar de sterren te reiken.

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik hoop dat jij geniet van mijn website en dat ik jou persoonlijk kan helpen met jouw kind dat lastig gedrag vertoont. Ik doe jou nu de groet, maar ik hoop dat ik snel van je hoor.

Back To Top