skip to Main Content
Wanneer Gebruik Ik Het Liefst Glijmiddel?

Wanneer gebruik ik het liefst glijmiddel?

Glijmiddel gebruiken kan een erg goede toevoeging zijn tijdens de seks. Het zorgt ervoor dat je zonder voorspel eigenlijk al kan beginnen. Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere reden waarom het fijn is om glijmiddel te gaan gebruiken.

Als je eenmaal de voordelen van glijmiddel weet, is de kans groot dat je het veel vaker gaat gebruiken. Hieronder vind je dan ook de liefste manieren waarop je glijmiddel kan gebruiken.

Glijmiddel tijdens anale seks

Wanneer je Durex glijmiddel of een ander soort glijmiddel gebruikt, kan de anale seks net wat fijner worden. Denk bijvoorbeeld aan anale seks die wat moeizaam gaat. Zonder glijmiddel is dit een heel stuk minder fijne ervaring. Je kan er dan beter voor kiezen om wel wat glijmiddel te gebruiken.

Anale seks heeft vaak al een beetje een taboe. Door gebruik te maken van glijmiddel kan je het taboe een beetje doorbreken. Daarnaast kan je op deze manier voorkomen dat de seks eventueel een onaangename ervaring wordt. Dit wil natuurlijk niemand.

Speeltjes en glijmiddel

Naast de glijmiddel tijdens de anale seks, werkt glijmiddel ook zeker voor de verschillende speeltjes die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan sextoys zoals cockring. Door gebruik te maken van een cockring, wordt de ervaring ineens een heel stuk fijner.

Zo zal een cockring een heel stuk makkelijker erom heen schuiven. Daarnaast kan bepaalde glijmiddel tintelen of warm worden. Dit kan een intense en fijne ervaring opleveren. Je kan natuurlijk speeltjes voor de man gebruiken, maar ook voor de vrouw kan glijmiddel handig zijn.

De vrouw heeft weinig vocht

Het kan ook voorkomen dat de vrouw zelf vrij weinig vocht aanmaakt. Wanneer dit het geval is, kan je het beste wel gebruik maken van glijmiddel. Op die manier zorg je ervoor dat de seks voor de vrouw toch een fijne ervaring blijft.

Zonder de glijmiddel zal het pijn kunnen doen bij de vrouw of minder aangenaam zijn. Als man is het dan verstandiger om je beste beentje voort te zetten en glijmiddel erbij te gebruiken. De glijmiddel zal zelfs de seks een heel stuk intenser kunnen maken zonder dat je het zelf door hebt.

Glijmiddel voor een massage

Glijmiddel hoeft natuurlijk niet altijd gebruikt te worden voor de seks. Glijmiddel wordt ook regelmatig gebruikt voor een massage. Het is eigenlijk dan een soort massage olie. Voor de meeste mensen is dit een fijne ervaring, voor als de glijmiddel nog een ander effect heeft.

Heeft glijmiddel bijvoorbeeld een warm effect? Dan gaat je hele lichaam opwarmen wanneer de olie jouw huid aanraakt. Dit kan ervoor zorgen dat alles veel fijner wordt ervaren. Dit is voor vrouwen het geval, maar ook mannen vinden dit vaak erg fijn.

Soms kun je elkaar masseren door met je lichaam tegen de ander zijn of haar lichaam aan te gaan. Een body massage. Als je gebruik maakt van glijmiddel, is dit de ideale manier om een body massage te geven. Je bent namelijk op elkaars huid aan het liggen, maar je kan wel makkelijk over elkaar heen en weer wrijven. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top